Avulo TV van start

De terugkeer van de lokale televisie door Avulo is een feit. Op 1 mei 2018 is Avulo TV van start gegaan.

De zender is bij onder meer Ziggo (kanaal 37) en KPN (kanaal 1303) te zien. Met de aankondiging van de start van de nieuwe televisiezender werd ook het nieuwe logo van Avulo onthuld. Ook is door de komst van de televisiezender het cross-mediale aanbod van Avulo gecompleteerd. De omroep is nu op alle mogelijke platformen aanwezig; zowel op radio, televisie, online als op de socials.

Avulo heeft niet eerder zelf televisie gemaakt en heeft daarvoor speciaal iemand aangetrokken, die hen de kneepjes van het televisievak gaat bijbrengen. Over drie jaar wordt Avulo TV geëvalueerd en wordt bekeken of de zender voortgezet kan en gaat worden. De omroep gaat er vanuit dat dat wel zal gebeuren.

Foto: Het Klaverblad

Frequenties Avulo FM / Power 105.4
Website Avulo FM/TV