RTV Arnhem neemt afscheid van Kor Raaijen

Programmamaker Kor Raaijen heeft dinsdag officieel afscheid genomen van RTV Arnhem.

Raaijen was al vanaf het allereerste begin verbonden aan de omroep. In 1990 hoorde hij bij de mensen van het eerste uur van wat toen nog Stadsomroep Arnhem heette.

Hoofdredacteur Ben Schattenberg heeft Raaijen het speldje van verdienste van RTV Arnhem opgespeld. “Wees er zuinig op, want deze onderscheiding is maar voor weinigen weggelegd”, heeft directeur Maarten Venhovens iedereen op het hart gedrukt.

Op tv was Kor Raaijen vooral te zien met het in de regio zeer gewaardeerde televisieprogramma “Terug naar toen”.

Raaijen gaat zich concentreren op andere activiteiten. “Na 29 jaar is het op”, zegt hij. In het radioprogramma Arnhem Aktueel nam de oud-programmamaker nog één keer plaats achter de microfoon om terug te kijken op al die mooie jaren.

Frequenties RTV Arnhem
Website RTV Arnhem