Televisiesignaal RTV Totaal schakelt om naar RN7

Het televisiesignaal van RTV Totaal, de lokale omroep voor Beuningen en Druten, schakelt binnenkort om naar RN7, de streekomroep. Eerder al was de radio omgeschakeld naar RN7, dat het nieuws brengt uit zeven gemeenten in Het Rijk van Nijmegen.

Binnen de streekomroep wordt samengewerkt door diverse lokale omroepen. Het vormen van een streekomroep is de wens vanuit Den Haag en het NLPO, de organisatie van lokale omroepen.

Voor de kijkers uit de gemeenten Beuningen en Druten verandert een en ander, vooral in positieve zin.

Dankzij de samenwerking zijn er straks meer tv-items in de dorpen te zien. Niet alleen over Beuningen en Druten, maar over de hele regio. De medewerkers van RTV Totaal zijn nu ook al actief voor RN7, de streekomroep. Dat geldt voor de cameramensen, de DJ’s, de verslaggevers en de redactie.

Op televisie is er dagelijks vanaf 19:00 uur een nieuwsupdate. Naast het nieuws zendt RN7 ook diverse programma’s uit die betrekking hebben op de regio. Er blijft ruimte voor verenigingen en maatschappelijke organisaties uit Beuningen en Druten om hun verhaal te doen op radio en tv.

Naast foto’s uit de dorpen worden er binnenkort ook video-items in beeld gebracht. Er blijft ruimte voor foto’s: op de website van RN7 zal er aandacht worden besteed aan “Beelden uit de Regio”, een bekend onderdeel van RTV Totaal.

Frequenties RTV Totaal / RN7
Frequenties RN7

Website RN7
Website RTV Totaal