Radio Continu terug op FM in Achterhoek

Na maanden van voorbereidend werk heeft Radio Continu twee nieuwe FM zenders in de Achterhoek aangezet.

In Winterswijk en wijde omgeving is Radio Continu te ontvangen op FM 94.3 en in de omgeving Doetinchem, Ruurlo, Groenlo, Zieuwent op FM 95.7.

Het gemis van Radio Continu op FM in de Achterhoek was groot gezien de vele reacties die de zender in de afgelopen maanden heeft ontvangen. Radio Continu moest in september 2017 in de Achterhoek stoppen op FM, waarna de mailbox van de radiozender werd overspoeld met klachten en smeekbedes om toch ook weer op FM uit te gaan zenden. Die smeekbedes zijn verhoord. Radio Continu is in de Achterhoek weer via FM te ontvangen. Daarnaast is de radiozender te horen via DAB+ en internet.

Frequenties Radio Continu
Website Radio Continu