OmroepN en Radio Barneveld samen verder

OmroepN en Radio Barneveld bundelen hun krachten. De organisaties gaan samenwerken in één nieuwe streekomroep en hebben daarvoor de A1 Media Groep opgericht.

Met deze verregaande vorm van samenwerking wordt door beide omroepen invulling gegeven aan de wens van de overheid om lokale omroepen samen te voegen tot grotere streekomroepen. Met de samenwerking voorziet de A1 Media Groep een groot deel van midden Nederland van radio, televisie en online nieuwsvoorziening.

Medio september zal de volledige lancering van de nieuwe vormgeving op radio, tv en internet plaatsvinden. De A1 Media Groep bestaat uit A1 Radio, A1 Regio TV en A1 Internet. De A1 Media Groep brengt via haar kanalen lokaal en regionaal nieuws, sport en culturele activiteiten. Met name op het gebied van televisie en online media zal de omroep gericht gaan investeren in de technische infrastructuur, omdat de samenleving steeds meer vraagt om ‘on demand’ voorzieningen in plaats van traditionele uitzendingen.

Voor de nieuw te vormen streekomroep wordt volop gezocht naar nieuwe vrijwilligers.

Frequenties A1 Radio

Website A1 Media Groep
Website OmroepN
Website Radio Barneveld