Regionale commerciële tv binnenkort terug in Arnhem

De kogel is door de kerk! Vanaf 1 september komt er een commerciële tv zender in Arnhem! Deze gaat uitzenden onder de naam Ik hou van Arnhem-TV.

Het station gaat uitzenden middels een lineare (traditionele) zender en wil ook een on-demand-aanbod gaan brengen. Daarnaast wil Ik hou van Arnhem-TV ook live-uitzendingen gaan maken en zoekt men de interactie met de kijkers.

Op de achtergrond is Ik hou van Arnhem-TV druk bezig met de programmering van de zender. Het station gaat werken met diverse productiehuizen die in een start-up fase zitten of die werken met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt maar wel kwaliteit gaan leveren.

Ik hou van Arnhem-TV is nog opzoek naar partners die vooraf en vooral goedkoop willen reclame of partnership willen inkopen. Hierdoor probeert de zender meer personeel aan zich te kunnen binden.

Website Hou van Arnhem