Leidse omroep verder als Unity.NU

De streekomroep voor de Leidse regio presenteert zich voortaan onder één naam; Unity.NU. De omroep gaat verder onder die naam uitzenden op radio, televisie en online.

Maandagmiddag werd de vernieuwde omroep in aanwezigheid van diverse gasten gelanceerd bij AREA071 in Leiderdorp. Met de nieuwe naam komen de namen Unity FM en Unity TV te vervallen. Vanaf vandaag zendt Unity.NU dus uit via radio, televisie en internet. Unity NL, de zender met Nederlandstalige muziek, blijft wel actief bestaan.

Door onder één naam naar buiten te treden via alle beschikbare kanalen wil de omroep een duidelijk lokaal/regionaal nieuwsplatform creëren.

Unity.NU brengt dagelijks uitzendingen via internet, radio en televisie en richt zicht daarbij op de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest. Naast nieuwsuitzendingen zijn er ook entertainmentprogramma’s.

Frequenties Unity.NU
Website Unity.NU